25 de des. 2011

Calendari 2012



Viatges Manacor acaba d'editar un calendari amb dotze fotografies en blanc i negre que he tengut la sort de poder realitzar en alguns dels meus viatges recents.
Vaig rebre la proposta d'il·lustrar aquest calendari i optàrem pel blanc i negre com a forma de mostrar algunes de les experiències viscudes viatjant per lliure amb una càmera fotogràfica com a part de l'equipatge.

Fa anys que planific viatges a diferents indets del món que tenen per objectiu principal la realizació de fotografies de natura. Viatges que neixen de la il·usió per conèixer altres indrets del planeta -fugint sovint de les zones més turístiques-  i que sovint es materialitzen gràcies a la professionalitat del personal de Viatges Manacor, especialment den Jaume Febrer amb qui tenc la sort de compartir la passió per viatjar i amb qui vos recoman contacteu si voleu viatjar al vostre aire de forma segura.

 TEMPORAL A L'ALGARVE (Portugal)
Reflex digital a ISO 200. 600mm f/5,6 .Trípode. Disparador de cable.
© Miquel Àngel Dora

 ZEBRES (Namíbia)
Reflex digital a ISO 200. 600mm f/5,6
© Miquel Àngel Dora


 EILEAN DONAN (Escòcia)
Reflex digital a ISO 200. 10-20mm f/4-5,6
© Miquel Àngel Dora

Amb la maleta feta a punt de partir cap a Florida vos desig el millor per al 2012.

2 comentaris:

Cata Loshuertos ha dit...

Quina enveja!!! Bon viatge i no deixis de visitar els everglades, son una passada!!!

JAUME FEBRER( VIATGES MANACOR) ha dit...

Hola Miquel Angel ,

si me permets només te vull dir que la sort es nostra de poder editar aquest calendari 2.012 amb les teves grans fotografíes.

Ja saps que admiram el teu treball fotogràfic i tot el que ens mostres a través d'elles que és molt i a vegades desconegut per nosaltres.


Dir-te també i aprofit que esperàvem una molt bona acceptació del mateix entre els nostres clients, però la veritat és que supera l'esperat en un principi, per lo que te vull agraïr en nom de Viatges Manacor el teu art, que com saps per nosaltres la fotografía, la bona fotografía , la consideram així, sapiguent el que costa a vegades fer una sola foto.

Enhorabona per la teva feina.

Jaume Febrer(Viatges Manacor)