15 de gen. 2009

Sortida fotogràfica: Son Serra de Marina i Es Canons.


Diumenge passat una trentena de persones aficionades a la fotografia ens trobàrem a la desembocadura del torrent de Na Borges per gaudir d'una jornada fotogràfica, continuació del curs de fotografia que organitzà el Jardí Botànic de Sóller el passat mes de novembre.

Vaig optar per agafar una sola càmera -la lleugera Nikon D80- una sola òptica - el Sigma 10-20mm f/4-5,6- i un filtre polaritzador, per tal d'engrescar-me en obtenir només allò que em permetés aquest material.

De nou em vaig sentir molt satisfet de compartir una jornada amb persones que encara tenen la sensibilitat suficient per apreciar allò que ens queda de l'autèntica Mallorca.

No deixeu de visitar les referències en aquesta sortida que han fet el Jardí Botànic, el company Marcos Molina i en Xisco Lladó.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Miquel Angel. Se agradece ver las fotografías que tomaste el día de la 'trobada'. La imagen del centro me ha llamado particularmente la atención, sin desmerecer del resto. Me parece lo que se dice 'un fotón'. Los estratos horizontales crean una referencia visual ordenada con un punto de fuga muy efectista que contrasta con el 'caos' de las rocas del centro. Hermosa foto, enhorabuena. Un saludo.