24 de març 2009

Bona gent


PALÒNIA - Paeonia cambessedesii (endemisme)
Jardí Botànic de Sóller
Compacta digital a ISO 80.
© Miquel Angel Dora

Després d'alguns caps de setmana dedicats a impartir cursos de fotografia, amb el company Marcos Molina, no he pogut estar de comentar la satisfacció que em suposa conèixer nous fotògrafs i fotògrafes atrets per la màgia del món natural.

Si en aquesta terra nostra (?) no és gens senzill conèixer persones que "estimin" l'entorn natural més proper sense posar-li un preu de venda, més difícil resulta conèixer persones amb la sensibilitat suficient per retratar la natura sense convertir-ho en un simple passatemps artístic, en una absurda competició fotogràfica o en un simple joc d'intercanvi de lloances o de crítiques a través d' internet.

Tant les persones que han participat en el curs avançat de fotografia de paisatges com aquelles que han assistit al curs de fotografia de plantes endèmiques i paisatge vegetal, han aconseguit il·lusionar-me, fent-me veure que encara queda bona gent amb qui compartir l'autèntica passió per fotografiar la natura.


CURS AVANÇAT DE FOTOGRAFIA DE PAISATGES
Compacta digital a ISO 100.
© Miquel Angel Dora


CURS DE FOTOGRAFIA D'ENDEMISMES I DE PAISATGE VEGETAL
Réflex digital a ISO 200. 10-20mm f/4-5,6.
© Miquel Angel Dora

Teniu un reportatge televisiu del curs avançat de fotografia de paisatges, realitzat pen Diego Villalonga, en aquest enllaç.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó del món quan dius que molta gent només fa fotos perquè els altres els diguin ooooooohhhhhhhhhh que ho és de guapa i bla bla bla. És difícil ser així avui en dia, i més si te critiquen, perquè pareix que les crítiques no són constructives, si no destructives. De moment no he vengut a cap curset dels que has fet, però n'estic més que interessat i en faré algun, perquè Mallorca és especial, i fotografiar-la no una competició, és un plaer. Una salutació des de Binissalem, enhorabona.