15 de març 2011

Avaluació taller de classificació i revelat de fotografies


El passat dissabte dia 12 finalitzà el taller de classificació i revelat de fotografies amb Lightroom que he impartit a Manacor.
Durant el taller he intentat mostrar el procediment que seguesc en la classificació i el revelat de les meves fotografies donant una visió allunyada de la manipulació exagerada de les imatges.

La sort, de nou, ha fet que hagi pogut impartir aquest taller amb fotògrafs i fotògrafes il·lusionats i motivats per aprendre.


 PROCESSIONÀRIA DEL PI - Thaumetopoea pityocampa
Reflex digital a ISO 200. 60 mm f/2,8.
© Miquel Àngel Dora
 
Els darrers mesos sembla que l'oferta de cursos i tallers de fotografia de natura ha esclatat a les Balears.  Esperem que sigui en benefici no només d'aquesta activitat sinó especialment de la natura.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! he de dir que dels 2 cursos que he realitzat d'lightroon aquest ha estat el millor ja que ha estat clar i concret tocant els temes més útils.atentament BERNIE

pmmp ha dit...

Un taller molt interessant i on he descobert moltes més funcions de les que coneixia al Lightroom (especialment en el tema de classificació d'imatges) i on he aprés com manejar millor els controls bàsics per un revelat digital correcte.

Moltes gràcies per donar-nos aquesta oportunitat d'ampliar els nostres coneixements en aquesta eina avui en dia imprescindible en fotografia digital.

Salutacions i fins la pròxima.

Monxo Clop ha dit...

Jo he fet el Taller i n'he quedat MOLT satisfet. Tot i entreveure que LightRoom encara em donarà moltes alegries que ara no conec.
El meu primer problema fotogràfic és el "des"ordre de l'arxiu. El principi de caos existent, afegit a tantes coses que, sembla impossible, oblit facilment, l'han fet practicament ingovernable.
Compartesc, hi estic completament d'acord, la idea de MILLORAR, que no "manipular" les imatges. Això, afegit a la necessitat de l'ordre, fa que l'aprenentatge l'hagi fet amb moltes ganes.
He trobat que LR és un programa prou potent, i senzill a l'hora, per resoldre satisfactoriament les meves necessitats i expectatives actuals. L'únic inconvenient és que, i m'ho imaginava, se m'ha girat molta feina!
Gràcies Miquel Àngel, i una abraçada a tots.
Salut!

Anònim ha dit...

Aquests dies he estat amb l'orinador espanyat, i per tant, desconectat.
M'agradaria agraïr a nen Miquel Àngel el seu interés, dedicació i motivació envers la fotografia, i la seva manera de transmitir-ho.
Entre aquest curs i l'altre, se m'ha obert un nou món bastant desconegut per a mi, peró que és molt engrescador i interessant.
Ara veurem com ens hi adentram...
Ah, per cert vares comentar que preparaves un audiovisual, ens podríes fer arribar informació i si t'animes a montar algun curs de tècniques fotogràfiques, jo m'ànim a participar-hi.
Mlotes gracis per tot, salut i fins aviat!!!

Cata Loshuertos ha dit...

No vaig poder assistir al curset de LR, m'hagués agradat, però hi ha certes limitacions, no puc arribar a tot.
M'ha agradat i comparteixo la frase amb la qual acabes la teva entrada: Esperem sigui en benefici de la natura aquest increment d'interès.
Jo afegiria:
"Conèixer millor és comezar a estimar".

Miquel Àngel ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris. És una sort tenir "alumnes" com vosaltres.

Sebastia ha dit...

Coincideixo amb la resta de participans, un curs molt pràctic per fer anar LR.

Gonçal ha dit...

Al igual que tots els companys, consider que el curs ha estat molt profitós ja sigui per les possibilitats del Lightroom com pels coneixements d'en Miquel Àngel; és evident que a part d'un gran fotògraf, és molt bon docent.

Salut.