30 d’abr. 2012

Salvem Sa Ràpita


Ahir vaig tenir l'oportunitat de fer una fotografia panoràmica d'aquelles que seran, ben segur, difícils d'esborrar de la memòria, no tant per la dificultat tècnica sinó per la càrrega emotiva que em suposà fer-la, totsol i allunyat de la vivència a peu de platja i sobretot pels records d'infantesa.

La manifestació en defensa de la platja de Sa Ràpita, organitzada per l'entitat ecologista més important de les Balears, el GOB, mobilitzar milers de persones que saben i entenen que cada pam de terra natural de Mallorca demana la seva conservació, senzillament perquè estimen Mallorca.


Tretze fotografies realitzades amb una càmera reflex, teleobjectiu, un trípode i muntades amb l'ajuda d'un programa informàtic ha donat com a resultat una fotografia de tres metres i seixanta centímetres de llarg a màxima resolució.
Per si voleu tenir un record de la mobilització d'ahir podeu descarregar una imatge de dimensions més reduïdes que, potser, vos permeti jugar una estona cercant-vos dins la marea humana

Podeu disposar de la fotografia panoràmica clicant aquí.


1 comentari:

Ramon Clop ha dit...

Moltes gràcies, Miquel Àngel! Per TOTA la foto, la Previsió, la Realització i el Resultat.